FRÅGOR & SVAR

Här hittar du svar på de frågor vi får oftast från våra kunder. Hittar du inte det svar du söker är du välkommen att kontakta oss.

Gasolkaminer

Våra gasolkaminer är framtagna för inomhusbruk och är därför utrustade med automatisk syrgaskontroll (Italienska OSD) som automatiskt kontrollerar och stänger av kaminen innan nivån av CO2 eller CO blir för hög. Detta gäller även om ”pilotlågan” skulle slockna. Därför behöver du inte vara orolig för att gasolkaminen tar för mycket utav syret i rummet.

Kolset ingår i kaminen. Den är en glödande bädd som enbart ger en lite röd/gul färg i nederkant.

Vedset är ett tillbehör till kaminen. Detta alternativet med den syntetiska vedinsatsen tar kaminens helhetsintryck till en helt ny nivå. Vedset är utrustad med små trådar som gör att det blir mer “sprak och flammor” som gör att kaminen ser mer verklighetsbaserad ut.

Nej. Du måste använda propanegas i våra gasolkaminer. 

(Gäller inte våra gasolvärmare från Mr.Heater)

Våra gasolkaminer värmer upp till 55 m². Faktorer som isolering med mera kan påverka hur stor yta som gasolkaminerna klarar av att värma upp.

Det finns många återförsäljare med olika sortiment runt om i landet. Du hittar de återförsäljare som finns närmast dig här

Gasolgrillar

Gör rent grillen med en trasa och varmt såpvatten. 

Lämna inte din grill oskyddad när den inte används.

Förvara din grill i ett skjul eller garage när det inte används för att skydda mot effekterna av extrema väderförhållanden.

Ja. Du kan använda butangas i våra gasolgrillar men det förutsätter att du byter regulator till en för butangas.

Terrassvärmare

Nej, det här materialet kan man lätt tro är packmatrial som ska tas bort men är i själva verket isolering.

Ja, den blå plastfilmen är bara till för att för att skydda materialet från repor när den är i förpackningen. Om du har svårt att ta bort det kan du prova att blöta det med varmt vatten.

Nej. Du måste använda propanegas i våra terrassvärmare. 

Lämna inte din värmare oskyddad när den inte används. Använd vårat väderskyddsöverdrag. 

Förvara din terrassvärmare i ett skjul eller garage när det inte används för att skydda mot effekterna av extrema väderförhållanden.

Hittar du inte din fråga här? Vänligen kontakta Kundtjänst